Hoe voeg ik een inkomstencategorie toe?

Wanneer je werkt met ons ledenadministratie systeem, is het fijn verschillende inkomstencategorieën te hebben om je betalingen in onder te verdelen. Er zijn een aantal standaard categorieën opgenomen in het systeem; Personal Training, Retail, Lidmaatschappen en Overig. Als je je eigen categorieën wilt toevoegen, kun je dit doen in de bedrijfsinstellingen. Ga naar de Financiële Informatie en klik bij de Inkomstencategorie op Bewerken. Hierna kan je een nieuwe inkomstencategorie toevoegen.