Platform | Hoe voeg een icoon toe in de bovenste balk?

Je kan in de bovenste balk van je portaal iconen toevoegen. Zo kan je makkelijk en snel tussen al je apps switchen. Maar hoe krijg je nu de apps bovenin je balk?

Als je rechtsboven op het vierkantje links van je naam klikt, opent zich een menu met al je iconen. Het enige wat je nu moet doen is klikken op het icoon en te slepen naar de balk bovenin.

Het kan zijn dat je een icoon mist, dat kan komen omdat je die nog niet toegevoegd hebt aan je menu. Je klikt dan op je naam en vervolgens word je doorgestuurd naar de pagina 'ontdek meer apps'. Kijk hier goed onder de verschillende apps, of er staat 'voeg toe aan menu'. Als dat het geval is, dan klik je daar op en dan zul je zien dat de apps zijn toegevoegd als icoon.

Tags: snelkoppeling, icoontjes, balk