Taken | Hoe werkt de taken app?

Met de taken app kan je een taak toevoegen aan een klant, medewerker of aan jezelf. Wanneer je de taken app opent, kan je kiezen voor 'nieuwe taak'. Er opent zich een pop up scherm.

Je kan hier kiezen voor nieuwe taak en de categorie, ook kan je kiezen voor de optie 'meer opties'. Als je op meer opties klikt, openen zich meer details die je kan invullen voor de desbetreffende taak.

- Bij taak vul je de beschrijving van de taak in.

- Bij de categorie bepaal je aan welke takenlijst de taak wordt toegevoegd. Bijvoorbeeld aan de lijst van een bepaalde klant, aan de lijst organisatorische taken, etc.

- Bij details kan je de taak toelichten.

- Bij betreft kies je een lid als de taak over een lid gaat.

- Je kan de taak toekennen aan een medewerker

- Je kan de taak afvinken

- je kan een tijd en duur aangeven, dit is echter optioneel.