Downloads | Is er materiaal beschikbaar om Virtuagym aan mijn klanten te introduceren?

Virtuagym is niet alleen een systeem waar jij aan moet wennen, ook je klanten zullen zich er aan moeten aanpassen. Om je te helpen Virtuagym aan je klanten te introduceren hebben wij marketing materiaal voor je gemaakt.

Wanneer je in je portaal naar het app-overzicht gaat, zie je de app Downloads staan. Deze linkt door naar onze public share map op Google Drive. Hier vind je een marketing map. Daarin vind je posters, banners, icons en andere ontwerpen om uit te printen en op te hangen in jouw sportschool. Zo leren jouw klanten Virtuagym kennen.

Wanneer je je klanten graag een nieuwsbrief stuurt, kun je kijken in de map "nieuwsbrieven". Hier vind je een standaard nieuwsbrief over Virtuagym in PDF en HTML versie. Deze tekst kun je personaliseren en versturen naar je klanten.