Mobiele Apps | Kan ik de Virtuagym-app ook downloaden op een tablet?

Helaas is er op dit moment nog geen Virtuagym app speciaal voor de tablet. Je zou de Virtuagym app wel kunnen downloaden op een tablet, maar dan krijg je een uitvergrote versie van de mobiele app.

Er is ook een andere manier om Virtuagym op de tablet te gebruiken, namelijk gewoon door naar de website te gaan via de browser op je tablet. De website is zo ontworpen dat hij zich automatisch aanpast op de grootte van je tablet. Zie hieronder een aantal voorbeelden: