Ik wil niet dat andere gebruikers al mijn gegevens kunnen inzien

Wanneer je begint met het werken aan je doelen, is het goed mogelijk dat je jouw voortgang nog niet met de hele wereld wilt delen.

Daarom hebben we privacy instellingen ontwikkelt. Je kunt deze vinden onder accountinstellingen, te vinden in het menu rechtsboven in je scherm.

Hier kun je bepalen wat je er precies wordt laten zien op jouw profiel.

Let erop dat wanneer je net begint met Virtuagym, jouw standaard instellingen staan ingesteld op dat alles zichtbaar is voor iedereen. Jouw gewicht wordt echter nooit ergens weergegeven en wordt alleen gevraagd voor het opzetten van jouw voedingsplan en voortgangsregistratie.

tags: profiel afschermen, privacy settings, onzichtbaar, gegevens niet laten zien