Volgen

Klanten & Personeel | Hoe richt ik een klantenprofiel in voordat ik de klant uitnodig?

Wanneer je een klant toevoegt aan het systeem, krijg je de optie om een klant uit te nodigen of handmatig te activeren.

Zoals je misschien al hebt ontdekt, is het niet mogelijk een klant te coachen voor hij geactiveerd is in het systeem. Je kunt een klant wel een lidmaatschap, credits, facturen of ander ledenadministratie gerelateerde functies toewijzen, maar voor het Coaching gedeelte heb je een geactiveerde klant nodig.

Het zou goed kunnen dat jij het profiel van een klant graag eerst opzet voordat je hen toegang geeft tot het systeem. Daarom hebben we de "Activeer handmatig" knop ontwikkeld. Wanneer je een klant handmatig activeert, kies jij een wachtwoord dus onthoud deze goed zodat de klant straks kan inloggen.

Nadat je een klant handmatig hebt geactiveerd, ben je in staat trainingsplannen, voedingsplannen, doelen en voortgangswaardes in te voeren. Wanneer jij vindt dat het profiel klaar is om over te dragen aan de klant, stuur je hem gewoon een berichtje met de inloggegevens: zijn email en wachtwoord.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen