FitBit | Hoe kan ik Virtuagym koppelen met de Fitbit?

Met behulp van de Fitbit registreer je je calorieverbruik, work-outs, gelopen afstand, gemaakte stappen en je slaapritme. De Fitbit Flex is geschikt voor iPhone, Android of te bereiken via een applicatie op het web.

De Fitbit, een draadloze activiteiten en slaap tracker verpakt in een handige en stijlvolle armband, kan je koppelen met je Virtuagym profiel. Je doet dat in je accountinstellingen op je privéprofiel.

Klik rechtsboven op accountinstellingen en ga naar het tabje 'koppelingen'. Dan zie je de Fitit staan. Klik op koppel.

Je wordt doorgestuurd naar de website van Fitbit.

Hier kan je je email en wachtwoord invullen en dan wordt de Fitbit automatisch gekoppeld met Virtuagym. Heb je nog geen account bij Fitbit? Maak die dan eerst even aan.

Als je fitness onderdeel van je dagelijks leven wil maken kan je de Fitbit hierbij gebruiken. Om te beginnen rust hij nooit. Gedurende de dag houdt het je stappen bij, je afgelegde afstand en verbrande calorieën. Gedurende de nacht meet het je slaapritme, helpt hij jou je slaap cyclus beter te begrijpen en hij wekt je in de ochtend met een stil trilalarm.
Je kan een doel instellen, bijvoorbeeld: binnen 2 maanden 5 kilogram afvallen. Met behulp van de Fitbit registreer je je calorieverbruik, work-outs, gelopen afstand, gemaakte stappen en je slaapritme. Die calorieën die worden verbrand met je gemaakte stappen, die worden gesynchroniseerd met je privéprofiel van Virtuagym. Zie hieronder hoe dat eruit komt te zien.

Tags: Fitbit, koppelen, stappensteller, verbranden, fitbit website, informatie