Bedrijfsinstellingen | Kan ik mijn logo wijzigen?

Ja, je kan zelf je logo wijzigen. Ook nadat wij je logo hebben geïmporteerd in je eigen portaal. Naast je logo kan je nog meer aanpassen in het design.

Ga naar de App Bedrijfsinstellingen > Linkermenu kies 'Portaalvormgeving'

Hier kan je onder andere:

- Je kan je bedrijfskleur wijzigen

- Je kan je menulogo aanpassen. Dit logo is het logo wat linksboven in je balk staat.

- Het printlogo komt op je facturen te staan en op je trainingsschema's, die kan je hier aanpassen.

- Als een klant en/of personeel zich wil aanmelden, doen ze dat via het inlogscherm. De achtergrond hiervan kan je hier aanpassen.

Wees ervan bewust dat je logo's het beste uitkomen als je de aanbevolen afmetingen gebruikt.

Tags: bedrijfsinstelingen, portaal inhoud, logo, aanpassen, verwijderen