Ik wil de getoonde maten aanpassen

Wanneer je een account aanmaakt op Virtuagym, worden de maten automatisch aangepast aan het land wat jij invoert. Er is natuurlijk altijd een mogelijkheid dat het systeem dit niet goed aanpast of je gewend bent aan andere maten. Daarom kun jij handmatig de maten zelf aanpassen in je account instellingen.

Ga naar de rechterbovenhoek van je scherm en kies in het menu naast je naam voor accountinstellingen. In de tab persoonlijk kun je de maten aanpassen en opslaan. Voor gewicht kun je kiezen tussen kilo's en ponden en voor lengte kun je kiezen tussen centimeter en inches.

Tags: kilogram, centimeter, waarde, gewicht, accountinstellingen, pond, inch