Bedrijfsinstellingen | Klant Uitnodiging Email Sjabloon

Wanneer je klanten hebt toegevoegd in jouw systeem, kun je ze uitnodigen gebruik te maken van het portaal. In het klantenprofiel zie je de optie "stuur uitnodiging". Wanneer je hierop klikt, zal de klant een email ontvangen die hem uitnodigt lid te worden van jouw portaal. De email die wordt verstuurd, kan worden bekeken en aangepast in de bedrijfsinstellingen, onder E-mailsjablonen, Uitnodiging klant. De codes die bovenin het scherm staan, kun je gebruiken om de email te personaliseren. Jouw klanten kunnen zich registreren via de link die in de email staat en vanaf dan hebben zij toegang tot jouw portaal.

Let erop dat onze uitnodigingsmails terecht kunnen komen in de klant zijn spam folder. Wij adviseren om jouw klanten van tevoren op de hoogte te stellen over de uitnodigingsmail via jouw eigen email systeem. Zo weten ze dat ze er naar uit moeten kijken.