Hoe maak ik een export van mijn rooster?

Een functie binnen het systeem is de export functie van het rooster. Als je naar je rooster gaat, kies je een rooster waar je graag een export van wil.

Let op: zorg dat je rechts bovenaan op het juiste rooster staat. Van 'mijn rooster' kan je namelijk geen export maken.

Rechts onderaan je rooster kan je op opties klikken, daar kan je kiezen voor downloaden als een Excel- of CSV-bestand, en dan kan je aangeven van welke periode je een export wil. Als je op download klikt, wordt er het gekozen bestandstype gedownload naar je computer. Het ligt er per computer aan waar deze wordt opgeslagen.

Wat kan je allemaal terugvinden in deze export?

- Informatie over de lessen

- Hoeveel boekingen er zijn gemaakt per individuele les

- Welke leden aan- en afwezig waren

- Welke leden op de wachtlijst stonden

- De gasten die zijn toegevoegd aan de les met hun mailadres

Deze export is handig voor de administratie, zo kan je goed bijhouden welke klant wel en/of niet bij een bepaalde roosteractiviteit aanwezig is geweest.