Hoe maak ik een export van mijn rooster?

Een functie binnen het systeem is de export functie van het rooster. Als je naar je rooster gaat, kies je een rooster waar je graag een export van wil.

Let op: zorg dat je rechts bovenaan op het juiste rooster staat. Van 'mijn rooster' kan je namelijk geen export maken.

Rechts onderaan je rooster kan je op opties klikken, daar kan je kiezen op roosterexport en dan kan je aangeven van welke periode je een export wil. Als je op download klikt, wordt er een Excelbestand gedownload in je computer. Het ligt er per computer aan waar deze wordt opgeslagen.

Wat kan je allemaal terugvinden in deze export?

- In kolom A zie je over welk rooster het gaat.

- In kolom B zie je de datum van de roosteractiviteit

- In kolom C en D zie je de start- en eindtijd.

- In Kolom E zie je de activiteit.

- In kolom F zie je de instructeur

- In kolom G zie je het aantal deelnemers

- In kolom H zie je het maximaal aantal deelnemers

- In kolom I zie je welke deelnemers hebben deelgenomen aan de activiteit.

Deze export is handig voor de administratie, zo kan je goed bijhouden welke klant wel en/of niet bij een bepaalde roosteractiviteit aanwezig is geweest.