Kan ik het voedingsschema ook printen?

Helaas is er nog niet een optie om het voedingsschema te kunnen printen vanuit het systeem.

Wat wel een optie zou kunnen zijn, is om op de desbetreffende pagina te gaan staan die je graag wilt printen, klikken op je rechtermuisknop:

Je ziet hier dat je kunt kiezen voor de optie 'Afdrukken'. Klik hierop, dan zal er automatisch een scherm openen met afdrukopties. Hier kan je allerlei opties aanvinken van grootte tot aan kleurinstellingen.