Klanten & Personeel | Bevoegdheden Personeel

In de Klanten & Personeel app kun je kiezen welke bevoegdheden je jouw personeel wilt geven binnen het systeem. Dit doe je bij het aanmaken of bewerken van een personeelslid onder het kopje "bevoegdheden".

Hier zie je dat je elk personeelslid verschillende bevoegdheden kunt geven. Het zou goed kunnen dat je niet wilt dat elk personeelslid bij elke module in het systeem kan. Door op het "i"tje te klikken (let op, niet alleen er op gaan staan met je muis maar er echt op klikken) rechts van elke bevoegdheid kun je zien wat voor mogelijkheden deze bevoegdheden bieden. Mocht je bijvoorbeeld je accountant toegang willen geven tot het systeem, zal hij de bevoegdheid "Financieel" nodig hebben.

Let op: binnen Virtuagym betaal je voor het aantal coaches in het systeem. Dit betekent dat alléén de personeelsleden met de bevoegdheid Coach meetellen in de licentie.