Uitdagingen | Hoe maak ik een privé uitdaging voor mijn klant aan?

Wanneer je een uitdaging aanmaakt speciaal voor jouw klant, wordt dit automatisch een persoonlijke uitdaging. Dit betekent dat andere klanten/gebruikers niet kunnen deelnemen aan de uitdaging.

Om een persoonlijke uitdaging aan te maken, ga je naar het coaching profiel van de klant en klik je op "stel doel". Hier kies je een uitdagingstype en stel je de voorwaarden van de uitdaging in. Zo kun je kiezen de uitdaging met een einddatum te stellen, of tot het doel behaald is. Je kunt er ook een digitale trofee aan koppelen, om de klant extra te motiveren.

De voortgangsbalk van de uitdaging wordt altijd laten zien op het gebruikersprofiel van de klant. Hier wordt echter alleen het doel dat zij proberen te bereiken laten zien en niks anders.
Voorbeeld: Wanneer jouw klant 80 kilo weegt en zijn uitdaging is 5 kilo afvallen, dan wordt er alleen weergegeven hoeveel kilo's de klant al kwijt is, maar niet het begingewicht of huidige gewicht. Deze waardes zijn alles toegankelijk voor jouw klant en zijn coach(es).

Je kunt ook een clubuitdaging aanmaken, die beschikbaar is voor alle leden.