Facturen | Worden facturen automatisch naar klanten verzonden?

Facturen die door het systeem aangemaakt worden, zullen niet automatisch naar de klant worden gestuurd.

Dit komt doordat de klant zijn/haar facturen in zijn/haar eigen profiel kan bekijken.

Het is wel mogelijk om jouw klant een e-mail te sturen met zijn/haar factuur.

Ga naar de financiële app, en zoek de relevante klant en factuur. Na het openen van de factuur zie je rechtsboven 'opties'.

Hier kun je 'E-mail' selecteren. Wanneer je erop klikt, wordt de factuur per e-mail verzonden naar het e-mailadres van de klant die in het systeem staat vermeld.