Worden de aangemaakte facturen automatisch naar de klant verstuurd?

Nee, de facturen worden niet automatisch naar de klant verstuurd. Dit omdat de klant in zijn/haar eigen profiel de facturen kan inzien.

Wil je toch je klant een e-mail sturen met zijn/haar factuur, dan kan dat natuurlijk.

Ga naar de financiële app, en zoek daar naar de desbetreffende klant en factuur. Nadat je de factuur hebt geopend, zie je rechtsboven 'opties' staan.

Hier kan je kiezen voor 'E-mail'. Als je hierop klikt, dan wordt de factuur per e-mail verstuurd naar het, in het systeem bekende, e-mailadres.