Hoe voeg ik notities of documenten toe aan klantprofiel?

Wanneer je bijvoorbeeld een intake hebt gedaan met een klant of als een klant geblesseerd is, kan het zijn dat je een document wilt toevoegen om de resultaten van de intake te verwerken of om een notitie te maken van de blessure.

Wanneer je notities of bestanden wilt toevoegen aan een klant, kun je dit doen bij zijn/ haar klantenprofiel. Selecteer in het klantprofiel het tabblad 'bestanden' of het tabblad 'notities':