Volgen

Groepen | Beperken plaatsen van berichten

De community pagina is de landingspagina voor jou en je klanten. Dit betekent dat deze pagina het eerste is wat jouw klanten zien wanneer zij zich inloggen op jouw portaal. In de community kunnen berichten geplaatst worden. De standaard instellingen zorgen ervoor dat jij en je klanten beide berichten kunnen plaatsen die door iedereen in de club worden gezien. Maar omdat de standaard email-instellingen voor alle klanten ervoor zorgt dat zij een email ontvangen bij elk nieuw bericht, wil je die optie misschien uitschakelen voor jouw klanten. Zo zorg je ervoor dat jouw klanten alleen emails ontvangen wanneer er een belangrijk bericht op de community is geplaatst. Jouw klanten kunnen nog steeds reageren op alle berichten, dus ze zullen gewoon vragen kunnen stellen of zich mengen in een discussie. 

Om deze optie uit te schakelen voor jouw klanten, klik je op "groep bewerken" op de community pagina en vink je "Alleen medewerkers kunnen berichten plaatsen" aan. Even opslaan en je bent klaar!

Wanneer je het gevoel hebt dat jouw klanten de behoefte hebben met elkaar te kunnen praten via jouw portaal, kun je hiervoor een extra groep aanmaken waarin iedereen berichten mag plaatsen. Klik op "groepen" in de community en kies voor "maak een nieuwe groep".

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen