Volgen

Klanten & Personeel | Voor welke klanten betaal ik?

Wanneer jij een Virtuagym Professional klant bent, ben je akkoord gegaan met een licentie met daarop een maximum aantal klanten. Je kunt over dit maximum heen, maar dit zal je licentie verhogen.

Er is een verschil tussen geactiveerde, actieve en inactieve klanten in jouw systeem.

Een geactiveerde klant is een klant die jij in het systeem hebt toegevoegd en die zichzelf heeft geregistreerd in jouw portaal. Hij heeft een persoonlijk profiel en heeft toegang tot jouw apps.

Een actieve klant is een klant die jij in het systeem hebt toegevoegd maar die zich (nog) NIET geregistreerd heeft. Zijn status staat óf op uitgenodigd óf op helemaal niks, omdat jij hem misschien geen toegang wilt geven tot jouw portaal.

Een inactieve klant is een klant die jij in het systeem hebt toegevoegd maar inmiddels inactief hebt gemaakt. Dit houdt in dat zijn potentiële persoonlijke profiel is verwijderd en hij geen toegang meer heeft tot jouw systeem. Daarnaast kun jij zijn account niet langer gebruiken om een trainingsplan, voedingsplan of lidmaatschap aan te koppelen. Zijn NAW-gegevens worden bewaard voor wanneer hij terug zou komen of voor marketingdoeleinden.

In jouw systeem betaal je voor geactiveerde en actieve klanten. Het standaard overzicht in jouw klanten en personeels app staat altijd op je geactiveerde/actieve klanten, dus het aantal dat hier wordt weergegeven is het aantal waarom jij betaalt. Wanneer je niet langer voor een bepaalde klant wilt betalen, kies je voor "Uitschrijven" in zijn klantenprofiel.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen