Opties van "mijn rooster"

Het rooster "mijn rooster" is een rooster dat de activiteiten van de ingelogde coach samenvat. Het is een gedeelte van de app en telt niet als één van jouw eigen roosters. Wanneer jij dus bijvoorbeeld betaald voor drie roosters, valt "mijn rooster" daar niet onder en kun je zelf drie roosters aanmaken. Onthoud goed dat je geen activiteiten kan toevoegen aan "mijn rooster", je zult activiteiten altijd moeten toevoegen in één van je eigen aangemaakte roosters.

In de Rooster app zul je altijd minstens twee roosters vinden, "Mijn rooster" en het rooster(s) dat jij zelf hebt gemaakt. Het toevoegen van activiteiten en inboeken van leden doe je in je eigengemaakte rooster. Mijn rooster is er om snel jouw persoonlijke rooster te kunnen checken. In dit rooster vind je dus alleen de activiteiten waaraan jij verbonden bent als instructeur. Als je inlogt in het systeem en snel moet controleren hoe laat en waar je moet zijn, is dit het eerste rooster dat je zult zien.