Mobiele Apps | Wijzigen van instellingen & Downloaden van de Apps

Wanneer je toegang hebt tot je persoonlijke portaal, kun je de mobiele app downloaden. Het scheelt per telefoon waar je deze kunt downloaden, in de App Store of Google Play Store. Op dit moment ondersteunen wij nog geen volledige Windows Phone app, maar je kan wel de speciale rooster app downloaden. Je kunt de apps ook downloaden door de link te volgen in je portaal, onder "meer apps".

Wanneer je de app hebt gedownload, let er dan goed op dat je inlogt met je portaal account. Zo wordt je doorgestuurd naar jouw versie van de app. Deze zal jouw bedrijfslogo, contactinformatie, roosters en banners hebben. Daarnaast zullen jouw klanten hier hun activiteitenkalender, voortgangsregistratie en prestaties terug kunnen vinden.

Om de instellingen van jouw mobiele app te wijzigen, kun je dit doen in de accountinstellingen in de app (om je persoonlijke instellingen te wijzigen) of in de bedrijfsinstellingen op de website onder "mobiele app" (om de instellingen van je club te wijzigen). Hier kun je je logo, bedrijfskleur en promotie-banners aanpassen.