Wat betekenen de 2 e-mailadressen op het klantenprofiel?

In de app 'Klanten en Personeel' staan al je profielen van je actieve klanten. Op elk klantprofiel staan twee mailadressen. Het bovenste mailadres (genaamd E-mailadres) kun je altijd bewerken door op bewerk gegevens te klikken. Het onderste mailadres (Gebruikersprofiel) pas je aan door in het klantprofiel op het notitieblokje te klikken.

Wat is nou precies het verschil tussen deze 2 e-mailadressen? Het e-mailadres van de klant wat achter 'E-mailadres' staat, is het contactmailadres. Hier gaat alle mail vanuit het systeem heen.

Het e-mailadres van de klant wat achter 'Gebruikersprofiel' staat, is het e-mailadres waar de klanten waar zich mee moeten inloggen. Dit e-mailadres is gekoppeld aan het profiel van de klant. Als de klant dus vraagt of ze hun e-mailadres willen wijzigen, dan kunnen ze dat zelf doen in hun eigen accountinstellingen of jij als club manager via het klantprofiel.