Waar kunnen mijn klanten hun facturen en credits vinden?

Het is logisch dat je klanten inzicht willen hebben in hun facturen, lidmaatschappen, producten en credits. Dat overzicht kunnen ze vinden in hun eigen privéportaal.

Als ze rechtsboven op het pijltje naast hun naam klikken, zien ze een uitklapmenu. Daar kunnen ze kiezen voor de optie 'Mijn facturen.

Eenmaal aangeklikt, zie je het volgende overzicht:

Klanten kunnen hier zien wat hun openstaand een betaalde facturen zijn, hoeveel credits ze nog hebben en wanneer hun lidmaatschap eindigt. Een handig overzicht voor de klant en voor u.