Waar kunnen mijn klanten hun facturen en credits vinden?

Het is logisch dat je klanten inzicht willen hebben in hun facturen, lidmaatschappen, producten en credits. Dat overzicht kunnen ze vinden in hun eigen privéportaal.

Als ze rechtsboven op het pijltje naast hun naam klikken, zien ze een uitklapmenu. Daar kunnen ze kiezen voor de optie Informatie clubaccount.

Eenmaal aangeklikt, kan het lid uit verschillende tabbladen kiezen. Bij producten vinden zij een overzicht van hun credits, lidmaatschappen en gekochte producten.

Bij het tabblad Betalingen vinden klanten hun openstaande en betaalde facturen terug.