Klanten & Personeel | Informatie Clubaccount voor klanten

Het is logisch dat je klanten inzicht willen hebben in hun facturen, lidmaatschappen, producten en credits. Dat overzicht kunnen ze vinden in hun eigen privéportaal.

Als ze rechtsboven op het pijltje naast hun naam klikken, zien ze een uitklapmenu. Daar kunnen ze kiezen voor de optie "Informatie Clubaccount".

Eenmaal aangeklikt, zie je het volgende overzicht:

In dit tabblad, "Boekingen", zien zij een overzicht van hun geboekte lessen en of ze aan- of afwezig waren.

Bij "Over Mij" moeten de leden altijd nogmaals een keer inloggen wanneer ze klikken op "Toon inhoud" zodat niemand anders dan de betreffende klant deze gegevens kan inzien.

Zodra zij dit gedaan hebben, zien zij het overzicht van alle klantgegevens die voor hun zijn ingevoerd. Hier kunnen ze deze ook aanpassen als deze mogelijkheid ingesteld staat bij de Bedrijfsinstellingen. Het gaat hier om de algemene gegevens, contactgegevens en het adres van de klant.

Het volgende tabblad, "Producten", zien de leden een overzicht van hun producten, lidmaatschappen en credits. Ook kan het lidmaatschap hier zijn lidmaatschap beëindigen als dit ingesteld staat in de bedrijfinstellingen.

Bij "Laatste bezoeken" ziet de klant de laatste keren dat hij ingecheckt is bij jouw club. Dit geldt voor handmatig ingecheckte bezoeken of door het inchecken met een pasje.

Het laatste tabblad is het tabblad "Betalingen". Hier vind de klant al zijn facturen terug en kan hij zien welke facturen nog betaald moeten worden. Ook kan de klant hier zijn rekeningnummer aanpassen (Dit is ook weer in te stellen in de bedrijfsinstellingen). Ook voor deze pagina moet nogmaals ingelogd worden zodat alleen de klant zelf deze gegevens kan inzien en aanpassen.