Klanten & Personeel | Filteren op Lidmaatschappen die eindigen

In Virtuagym kun je filteren op lidmaatschappen die eindigen binnen een bepaalde periode.

Deze optie zit in de app 'Klanten en Personeel'
Klik op het pijltje naast status en kies voor 'Lidmaatschap eindigt'.
Je ziet dan automatisch de lidmaatschappen die eindigen in de huidige maand.
je kan ook kiezen om te filteren op de lidmaatschappen die eindigen in de volgende maand.

Met deze filteroptie heb je altijd een handig en actueel overzicht van je klanten en je lidmaatschappen.

Je ziet hier nog meerdere filters staan, je kan bijvoorbeeld ook filteren op klanten zonder lidmaatschap en op je inactieve klanten.