Mobiele Apps | Workout Reminder notificatie

Je kunt jouw workout-herinneringsnotificatie aan en uitzetten in de accountinstellingen van de mobiele app. Ook kun je een tijd aangeven wanneer je deze melding wilt ontvangen.

Wanneer je de app opent, ga je naar je account en vervolgens via het tandwieltje naar de instellingen. Kies hier voor notificaties en scroll helemaal naar beneden.

Hier kun je bij Herinnering > Geplande activiteiten, de notificatie aan en uitzetten en de tijd instellen, wanneer je de reminder wilt ontvangen.