Voeding | Ik kan de voedingsapp niet vinden in mijn portaal

In ons systeem is het mogelijk om anonieme of standaard trainingsplannen te maken zonder dat je daar een klant aan hoeft te koppelen. Op deze manier is het mogelijk clubplannen te maken waar klanten zelf tussen kunnen kiezen.

Met voedingsplannen werkt dit anders. Het systeem gebruikt een heleboel persoonlijke informatie van de klant om een voedingsplan aan te maken, dus kunnen er geen standaard plannen worden gecreëerd. Daarom is het voedingsgedeelte niet als aparte app terug te vinden in jouw medewerkers-omgeving. Je zult naar de coaching app moeten gaan, daar de bewuste klant aanklikken en dan linksonder voor "nieuw voedingsplan" of het groene voedings-icoontje kiezen.

Wanneer je alleen maar wilt zien hoe het voedingsgedeelte eruit ziet zonder direct een plan voor een klant aan te maken, kun je je medewerkersaccount veranderen naar je privé-account. Hier vind je de voeding wel als aparte app en is het mogelijk je eigen persoonlijke voedingsplan te maken en je voedingsdagboek bij te houden.