Voeding | Ik kan de voedingsapp niet vinden in mijn portaal

In ons systeem is het mogelijk om anonieme of standaard trainingsplannen te maken zonder dat je daar een klant aan hoeft te koppelen. Op deze manier is het mogelijk clubplannen te maken waar klanten zelf tussen kunnen kiezen.

Met voedingsplannen werkt dit anders. Het systeem gebruikt een heleboel persoonlijke informatie van de klant om een voedingsplan aan te maken, dus kunnen er geen standaard plannen worden gecreëerd.

Om een voedingsplan in te stellen voor een klant ga je via de Coach app naar de bewuste klant en dan klik vervolgens in het linkermenu op "nieuw voedingsplan" of het groene voedings-icoontje kiezen.

Je kunt wel standaard maaltijdplannen maken die je toe kunt wijzen aan meerdere klanten. Je kunt maaltijdplannen maken via de maaltijdplannen app. Vervolgens kun je dit maaltijdplan toewijzen door naar de betreffende klant te gaan, vervolgens naar Voeding (het groene appeltje) te gaan. Hier ga je naar het voedingsdagboek en heb je de mogelijkheid om een maaltijdplan toe te voegen. Let op er moet eerst een voedingsplan voor de klant worden aangemaakt voordat de maaltijdplannen toegewezen kunnen worden.

Wanneer je alleen maar wilt zien hoe het voedingsgedeelte eruit ziet zonder direct een plan voor een klant aan te maken, kun je je medewerkersaccount veranderen naar je privé-account. Hier vind je de voeding wel als aparte app en is het mogelijk je eigen persoonlijke voedingsplan te maken en je voedingsdagboek bij te houden.