Ik wil waardes in het verleden toevoegen, kan dat?

Wanneer je start met Virtuagym, kan het natuurlijk zijn dat je al eerder bent begonnen met jouw voortgang bijhouden. Dit kan betekenen dat je graag waardes van dagen in het verleden wilt toevoegen. Dit is zeker mogelijk.

In de voortgangsregistratie app, zie je naast "waardes van vandaag" een icoontje van een kalender staan. Als je deze aanklikt, kun je de dag opzoeken waarvan je de waardes wilt invullen. Deze dagen zullen nu ook worden meegenomen in de grafieken en verdere statistieken.

Tags: waardes, verleden, toekomst, invoeren, kalender, voorgangregistratie, voortgang