Volgen

Toegangscontrole | De foto die mijn klant heeft toegevoegd is niet te zien op het check-in scherm

Jouw klant heeft altijd een klantenprofiel (die jij beheert) en een persoonlijk profiel (die de klant zelf beheert). Deze twee zijn van elkaar gescheiden op zo'n wijze dat wanneer op het ene account een foto wordt toegevoegd deze niet wordt ge-update op het andere profiel. Dit is omdat jij als medewerker misschien niet wilt dat de klant de adresgegevens of andere data kan veranderen die jij van ze hebt. 

Wat betreft een foto toevoegen werkt dit hetzelfde, omdat jij misschien regels hebt van hoe een foto er uit moet zien, terwijl een klant zelf een andere foto op zijn profiel wil plaatsen.

Je zult altijd zelf een foto moeten toevoegen aan het klantenprofiel om ervoor te zorgen dat deze te zien is in het check-in scherm.

Uitzondering is wanneer een klant al een Virtuagym account had voordat zij waren aangesloten bij jouw club, of wanneer jij een foto toevoegt aan het klantenprofiel voordat zij geregistreerd zijn met een persoonlijk profiel. Dan zal de foto wel worden overgenomen op het andere profiel.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen