Platform | Hardware Vereisten

Virtuagym is een software systeem dat volledig web-based is. Dat betekent dat het volledige systeem zich bevindt op het internet. Er hoeft dus helemaal niks te worden geïnstalleerd op jouw computer of tablet om gebruik te maken van het systeem. Daarnaast betekent het dat Virtuagym op elk medium beschikbaar is en je dus altijd en overal toegang tot je portaal of profiel hebt.

Wanneer je gebruik wilt maken van de mobiele app, kan je deze downloaden in de App Store (iPhone) of Google Play Store (Android). Zorg er wel voor dat jij en je klanten eerst zijn geregistreerd bij jouw portaal. Wanneer klanten zichzelf aanmelden via de mobiele app, zullen zij niet worden verbonden met jouw versie van de mobiele app.

Virtuagym is het beste te gebruiken op een pc of laptop, maar werkt ook goed op de browser van een tablet. Browsers die goed worden ondersteund door ons programma zijn: Google Chrome, Firefox en Safari.

Wanneer jouw bedrijf gebruikt maakt van de check-in module, is het nodig om een klein bestandje te installeren op jouw computer om de check-in software te draaien. Dit bestand is te downloaden in de bedrijfsinstellingen onder check-in.