Voortgangwaardes verwijderen

Mocht het voorkomen dat je voortgangswaardes wilt verwijderen, kun je dit online doen in de voortgangsregistratie app.

Ga in deze app naar het kopje "grafieken". Kies de waarde uit waarvan je data wilt verwijderen. Ga dan met je muis op een waarde staan en je ziet een kruisje verschijnen. Klik je hierop, dan verdwijnt de waarde uit je overzicht.

Als je alles verwijderd, staan de waardes weer op 0 en kan je opnieuw beginnen.

Tags: voortgang, verwijderen, delete, opnieuw beginnen, community, afvallen, grafiek, fittest