Mobiele Apps | Aanwezigheid bijhouden van lessen

De mobiele app van Virtuagym is oorspronkelijk ontworpen voor onze eindgebruikers. Dit betekent dat de opties in de app vooral gericht zijn richting jouw klanten. Zo kunnen jouw klanten hun training en voortgang bijhouden door simpelweg op een knopje te drukken. Als je een rooster toegevoegd hebt aan jouw licentie, kunnen jouw klanten via de app jouw rooster checken en zichzelf inboeken voor lessen.

We hebben net een optie toegevoegd waardoor jij als coach de presentie van een les kan aangeven in het rooster gedeelte van de app. Dus we zijn langzaam op weg om de app meer bruikbaar te maken voor coaches. Je kan zeker updates zoals deze verwachten in de nabije toekomst!