Hoe kan het dat ik mijn klanten niet herhaaldelijk kan inboeken?

Het kan voorkomen dat je een lid niet herhaaldelijk kan inboeken in het rooster.

Je kan de volgende melding krijgen:
- Niet genoeg credits

Op dit moment is het nog niet mogelijk in de toekomst te boeken met roosteractiviteiten waar credits aan verbonden zijn. Behalve als je credits onbeperkt zijn.

Als je helemaal niet werkt met credits, dan kan er nog een oorzaak zijn waarom je niet in de toekomst kan boeken. Het kan zijn dat de 'boekbaar van tevoren' datum op 1 week staat.
Hierdoor kan het voorkomen dat je je lessen niet verder dan 1 week van tevoren kan inboeken.

Als je op een roosteractiviteit klikt, kan je dat aanpassen en veranderen naar bijvoorbeeld 1 maand.