Volgen

Kan je een aangemaakte roosteractiviteit ook weer verwijderen?

Nee, dat kan niet.
Je aangemaakte roosteractiviteiten blijven in ons systeem staan.

Wel kan je je roosteractiviteiten bewerken door op de aangemaakte activiteit te klikken, en de naam en foto etc. bewerken. 

Ga naar de bedrijfsinstellingen, en klik op roosterinstellingen.
Daar zie je al je aangemaakte roosters staan, maar ook al je aangemaakte roosteractiviteiten. Omdat je alles van de activiteit kan aanpassen, kan je dus de originele activiteit "verwijderen" en er een nieuwe van maken.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen