Bedrijfsinstellingen | Gelimiteerde toegang in een lidmaatschap?

Als je naar lidmaatschappen in de bedrijfsinstellingen gaat, klik je op een bestaand of nieuw lidmaatschap.
Daar zie je allerlei opties staan, hier kan bij 'lidmaatschap omvang' kiezen voor gelimiteerde toegang.

Als je gelimiteerde toegang aanvinkt, dan komen alle dagen van de week tevoorschijn. Je kan nu op het plusje klikken en de tijden invullen.

Waarvoor gebruik je dit?

Je kan dit toepassen bij bijvoorbeeld een dalurenabonnement, bijvoorbeeld alleen tussen 9.00u 's morgens en 17.00u 's middags geldig en bij een weekendabonnement die alleen in het weekend geldig is. Je kan deze abonnementen met een scherpere prijs aanbieden om zo de drukte te verspreiden over de dagen en weken.