Volgen

Workouts | Hoe verwijder ik een trainingsplan bij mijn klant?

Wanneer je een trainingsplan hebt toegewezen aan je klant en je wilt deze graag verwijderen uit zijn activiteitenkalender, kun je dit doen vanuit de trainingsapp. Volg deze stappen:

1. Ga naar de Coach app.

2. Zoek de bewuste klant op.

3. Klik op het roze icoontje "training" bovenin je scherm.

4. Onder "Zoekopties Trainingsplannen", kies je bij "type" voor "plannen die ik gebruik".

5. Het trainingsplan van jouw klant verschijnt nu. Kies voor "verwijder uit kalender".

Let er goed op dat door dit trainingsplan te verwijderen, alle oefeningen worden verwijderd uit de kalender, ook in het verleden. Wanneer je de oefeningen uit het verleden niet wilt verwijderen, zul je de toekomstige dagen handmatig moeten verwijderen uit de activiteitenkalender van je klant.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk