Kan ik ook gelimiteerde toegang aangeven in een lidmaatschap?

Ja, dat kan.

Als je naar je bedrijfsinstellingen gaat, klik je op een bestaande of nieuw lidmaatschap.
Daar zie je allerlei opties staan, hier kan bij 'lidmaatschap omvang' kiezen voor gelimiteerde toegang.

Als je gelimiteerde toegang aanvinkt, dan komen alle dagen van de week tevoorschijn. Je kan nu op het plusje klikken en de tijden invullen.

Waarvoor gebruik je dit?

Je kan dit toepassen bij bijvoorbeeld een dalurenabonnement, bijvoorbeeld alleen tussen 9.00u 's morgens en 17.00u 's middags geldig en bij weekendabonnement alleen in het weekend geldig.
Je kan deze abonnementen met een scherpere prijs aanbieden om zo de drukte te verspreiden over de dagen en weken.