Klanten & Personeel | Exporteren ledenbestand

Je kunt je ledenbestand exporteren in de Klanten en Personeel app. In je klantenoverzicht kun je verschillende filters gebruiken om tot de ledenlijst te komen die jij wilt exporteren. Dan klik je simpelweg op "exporteer". Vervolgens vul je het juiste e-mailadres in waarnaar je dit ledenbestand op wilt laten sturen en zal er een Excel bestand worden aangemaakt en opgestuurd naar het door jouw gekozen mailadres. Door op de link in de mail te klikken wordt het Excel bestand gedownload.

Let op als je een mailbox gebruikt waar dit soort links geblokkeerd worden kun je de link niet openen. Je moet eerst de blocker uitschakelen of het mailbestand openen via een andere mailbox, bijvoorbeeld in je browser.

Als je een groot ledenbestand hebt kan het enkele minuutjes duren voordat je dit bestand binnenkrijgt op je mail.

Met dit bestand is het makkelijk de emailadressen te gebruiken voor het versturen van een nieuwsbrief aan je klanten bijvoorbeeld.