Bedrijfsinstellingen | Kan ik apps uitschakelen voor mijn klanten?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom jij niet wilt dat jouw klanten bij een bepaalde app kunnen. Misschien wil jij als enige hun voortgangsregistratie bij kunnen houden, wil je niet dat zij zelf trainingsplannen kunnen aanmaken of maak jij geen gebruik van voeding in jouw bedrijf.

Om te voorkomen dat jouw leden bij een bepaalde app kunnen, kan je deze uitschakelen. Dit doe je in de bedrijfsinstellingen onder portaal inhoud bij gebruiker apps. Let er op dat wanneer je deze app uitschakelt in de bedrijfsinstellingen, deze direct voor al je klanten niet meer beschikbaar is.