Bedrijfsinstellingen | Marketing en Promotiebanners

In de bedrijfsinstellingen kun je onder marketing de promotie banners vinden.

Hier kan je promotie banners toevoegen, die zullen worden weergegeven op de community pagina en de mobiele app. Je kunt bijvoorbeeld je website, je Facebook pagina of een bepaalde actie promoten. Je hoeft alleen een foto te uploaden, een link toe te voegen en een titel toe te voegen. Deze titel wordt over de foto heen geplaatst. Je kan er zelfs voor kiezen de promotiebanner maar een gelimiteerde tijd te tonen. Dus wanneer jij een actie hebt lopen voor een maand, wordt de banner na een maand automatisch uitgeschakeld.

De promotie banner is de ideale plek om speciale aanbiedingen of producten te verkopen aan je klanten. Denk bijvoorbeeld aan de NEO Health producten. Wil je graag de NEO Health producten doorverkopen aan je klanten? Klik hier.