Downloads | Wat kan ik vinden in de app Downloads?

De app Downloads is beschikbaar voor alle Virtuagym Professional gebruikers. Je kunt deze app vinden in het app overzicht. In deze app kan je niet alleen de handleidingen vinden, maar ook ons marketing materiaal downloaden. Zo vind je hier banners, ons logo, posters en buttons om Virtuagym te introduceren aan je klanten. Je kan ze afdrukken of op je website of sociale media plaatsen om je klanten bewust te maken van jouw nieuwe systeem!