Workouts | Hoe voeg ik een notitie toe aan een trainingsplan?

Een notitie toevoegen aan een oefening kan op verschillende manieren.

Wil je dat deze worden meegenomen in de geprinte versie, dan vul je de notitie in in de plan editor. Daar klik je de oefening aan en kan je rechtsonder een notitie toevoegen. Deze wordt dan in de print-versie meegenomen, onderaan de oefening.

Wanneer je de notitie alleen wilt laten zien in de activiteitenkalender, kan je deze invullen in de activiteitenkalender van de klant. Je klikt de bewuste activiteit/oefening aan en onder "details" kan je een notitie toevoegen. De klant kan deze notitie nu ook inzien door de activiteit aan te klikken.

Let op: de klant kan deze notitie ook zelf aanpassen, of gebruiken om zijn eigen notities te maken over de specifieke oefening. Zo is er dus vanuit twee kanten communicatie mogelijk over de activiteiten.