Activiteitenkalender | Hoe voeg ik een eigen activiteit toe?

Onze database heeft meer dan 2000 geanimeerde oefeningen die te vinden zijn door de filters in de schema editor te gebruiken.

Als er een activiteit is die jij mist in het systeem, kan je deze altijd zelf toevoegen. Ga naar de training app > schema editor > voeg oefening toe. Linksonder in het scherm zie je nu een zwarte balk met witte letters waar in staat "Kun je iets niet vinden? Klik hier om het toe te voegen!".

Door op deze link te klikken opent een nieuw tabblad. Hier kun je alle details invoeren om een eigen oefening aan te maken. Kies bijvoorbeeld altijd een naam en denk na over voor wie je de oefening beschikbaar wilt maken. Als het een standaard oefening is, kun je deze delen met de hele Virtuagym community. Is het een oefening specifiek voor jouw club, kun je deze zo opslaan dat de oefening alleen zichtbaar is voor jou en je klanten.

Vergeet niet de optie "geavanceerde opties" aan te klikken wanneer je punten als duur, intensiteit en aanwijzingen wilt toevoegen.

Daarnaast is het mogelijk om je eigen foto of zelfs video toe te voegen. Deze video moet van YouTube komen. Vergeet niet een thumbnail en icoon toe te voegen voor in de activiteitenkalender.

Zodra de activiteit is opgeslagen kun je deze altijd terugvinden in de database van de schema editor en activiteitenkalender. Als je een video hebt toegevoegd zal deze afspelen wanneer de oefening wordt geopend op het online platform of in de mobiele app.

tags: activiteitenkalender, training, nieuwe activiteit, toevoegen, aanmaken, eigen activteit, custom.