Hoe kan ik mijn profielnaam aanpassen?

Om je Schermnaam aan te passen, ga naar Accountinstellingen -> Persoonlijk en pas daar je Schermnaam aan. Klik tot slot op Opslaan om de wijziging op te slaan.Deze schermnaam wordt weergegeven wanneer jij berichten en reacties plaatst.

Om ervoor te zorgen dat deze naam zichtbaar is in je persoonlijke profiel (i.p.v. je voor- en achternaam), pas je de Privacy instellingen aan. Kies daarvoor bij Privacy (in je Accountinstellingen) bij "Zichtbare naam" voor "schermnaam".

Tags: schermnaam, naam, privacy, niet zichtbaar, aanpassen, accountinstellingen, persoonlijk