Kan ik mijn Virtuagym rooster weergeven op mijn eigen website?

Jazeker! Je kan de code om te embedden vinden in de app bedrijfsinstellingen, in de instellingen van jouw rooster. Wanneer je deze code verwerkt in jouw website, zal het rooster worden weergegeven en automatisch worden aangepast aan de resoluties van jouw website. Je kan zelfs de kleuren aanpassen, zodat deze passen bij jouw huisstijl.

Ga naar:

Bedrijfsinstellingen > Roosterinstellingen > kies rooster > Geavanceerd > de Embed code vindt je onder aan de pagina.