Waarom kan ik de knop 'nieuwe roosteractiviteit' niet vinden?

Het kan zijn dat je de knop links onderaan met 'nieuwe roosteractiviteit' niet ziet staan. Dat kan komen omdat je niet aan het juiste rooster gekoppeld bent. Kijk rechtsboven aan welk rooster je gekoppeld bent. Je kan namelijk geen roosteractiviteit toevoegen als je aan 'mijn rooster' bent gekoppeld. Zorg dat je je aan een ander rooster koppelt.