Klanten & Personeel | Hoe kan ik al mijn leden een email sturen?

Op dit moment ondersteunt Virtuagym geen massa-emails. Wel is het mogelijk jouw ledenlijst te exporteren. Daaruit kunnen alle email-adressen worden gehaald en is het mogelijk via programma's als MailChimp (gratis tot 2000 ontvangers) een nieuwsbrief te versturen.

In Virtuagym is er ook een optie om al jouw klanten te bereiken in een keer te bereiken. Namelijk door een blog, bericht of filmpje te posten op de online community. Jouw leden zullen een email ontvangen dat er een nieuw bericht/blog is, dus zullen zij jouw berichtje makkelijk kunnen lezen.