Hoe maak ik mijn eigen trainingsplan aan?

Let op: je hebt een pro lidmaatschap nodig om meer dan 1 plan aan te maken.

Om een eigen trainingsplan aan te maken, ga je naar de app "Workouts" en kies je linksboven in het scherm voor de optie "Workout editor" of rechtsboven in voor "Nieuw trainingsschema". Hier kan je een eigen plan opstellen. Sla je plan op als nieuw plan. Er komen nu een extra knop naast het printicoontje te staan. Dit is de knop om het trainingsplan voor jezelf in te plannen in je activiteitenkalender. Selecteer je startdatum, hoeveel weken en op welke dagen je dit trainingsschema wilt uitvoeren. Selecteer "Plan" en het trainingsplan komt nu in je activiteitenkalender te staan.

tags: Training, aanmaken trainingsplan, workout editor, schema editor, schema aanmaken, schema toevoegen, ontwikkelen, creëren, opzetten.