Mobiele Apps | Hoe krijgen mijn klanten toeggang tot de Mobiele Apps?

Om er zeker van te zijn dat jouw klanten worden gekoppeld aan jouw versie van de mobiele app (dus met jouw logo, bedrijfsgegevens, rooster en trainingsplannen), zal je ze eerst moeten activeren in jouw systeem. Voeg ze dus toe als klant in jouw portaal, en stuur ze een uitnodiging (of activeer handmatig). Zodra zij zich hebben geregistreerd, kunnen zij met die gegevens inloggen op de mobiele app, en worden ze doorgestuurd naar jouw versie van de app.